Parerile clientilor


Meda Padurean 2014-07-26

Am stat la pensiune 3 zile. Am fost impresionati de respectul si amabilitatea proprietarilor, de curatenia din camera si baie. Aerul conditionat mergea bine, internetul la fel, frigiderul era destul de mare. O recomandam cu mare placere celor care vor sa stea in Timisoara la un pret si calitate bune.
 
Mihaela Gacickevici 2014-05-21

Multa caldura si bun simt ! asta pe langa ospitalitate si profesionalism . Va multumim !!!!!!!!!!!!! nuntasii
 
Cosmin 2013-12-02

Perfect
 
Madi 2013-10-22

O pensiune superb decorata, curata, dotata, amplasata la mica distanta de diverse puncte de interes. Personal foarte dragut, servicii impecabile, rezervarile au fost facute prompt si simplu. Suntem foarte multumite de Pensiunea Voiaj si o recomandam tuturor.
 
Florentina I. 2013-08-04

Foarte curat si gazde foarte ospitaliere. Cochet, primitor, servicii ireprosabile. Multumesc
 
Alexandra 2013-02-15

Am apreciat curatenia impecabila din camere, si sentimentul de "acasa". Pensiunea este foarte primitoare, iar serviciile, ireprosabile!
 
Laura Elena 2012-07-05

Este o pensiune superba mam simtit ft bine ca acasa,este o pensiune ft curata si moderna iar personalul o dulceata ..va pupik si tot respektul meu...
 
Aura 2012-01-02

Aproape in fiecare luna merg la Timisoara in interes de servici si ma cazez de fiecare data la Pensiunea Voiaj deoarece este situata intr-o zona ok, este o pensiune moderna,curata iar gazdele si tot personalul sunt persoane dragute si ospitaliere. Asa ca va recomand cu incredere aceasta pensiune.
 
Mariana 2011-12-27

Buna ziua, am stat o saptamana la pensiunea Voiaj. M-am simtit foarte bine. O pensiune deosebit de cocheta si de curata, iar gazdele deosebite. Toate cele bune, Mariana.
 
Ion D. 2011-12-21

Am fost cazat la pensiunea Voiaj deoarece sotia se afla internata la spitalul Athena. Recomand celor care vin din alte orase pentru investigatii medicale, sa se cazeze cu incredere la Voiaj.
 
Pensiunea Voiaj va ofera posibilitatea de a va impartasi parerile despre acest loc de cazare din Timisoara:

Nume:*
E-mail:*
Parere:*
Captcha:*
*-Campuri obligatorii